EGE ÜNİVERSİTESİ Tasarım Birimi PROTELYE

Ege Teknopark'da bulunan EÜ EBİLTEM-TTO'nun desteklediği Ege Üniversitesi'nin tasarım birimi.

Üniversitelerin, çeşitli kurum ve kuruluşların, girişimcilerin, serbest mucitlerin ve öğrencilerin geliştirdikleri projelerin tasarımlarının yapılmasının yanı sıra modelleme ve prototiplerinin geliştirilmesi gibi faaliyetler için tasarlanmış tam donanımlı bir atölye,

Herhangi bir sektörün ihtiyacına yönelik düşünülmüş bir fikrin, buluşun, tasarımın; gerçek koşullarında, kullanıcılar tarafından birebir test edildiği, iyileştirildiği ve geliştirildiği bir teknolojik ürün geliştirme, prototipleme ve ticari hale hazırlama merkezi.